Ook als particuliere klant kan u bij Gust Royal terecht. Bent u chocoladeliefhebber of wilt u iemand een heerlijk cadeau geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Elk seizoen kan je in onze winkel allerlei nieuwigheden ontdekken. Met Sinterklaas kan u bij ons bijvoorbeeld een assortiment van kraakverse holle chocoladefiguren vinden. Met Pasen is onze winkel dan weer gevuld met heerlijke paaseitjes met een vulling, holle paaseieren, allerlei chocolade figuren en veel meer. Ook voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis en Nieuwjaar hebben wij steeds de lekkerste themachocolade klaar om u te verwennen of om aan anderen cadeau te doen. 

Al onze producten worden in ons chocoladeatelier achter onze winkel gemaakt. Wij maken gebruik van verse grondstoffen van de beste kwaliteit. Onze chocolatiers geven elke dag het beste van zichzelf en dat proef je! 

Bij Gust Royal hebt je steeds keuze uit verschillende geschenkmanden, pralinetaarten, een gevulde ballotin met pralines naar keuze, … En dat allemaal met liefde en passie gemaakt, samengesteld en verpakt.

U bent zeer welkom in onze winkel op de Aarschotsebaan nr. 181 te Berlaar-Heikant, steeds van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 20u en op zondag en feestdagen van 12u30 tot 20u. Vanaf september zijn er andere openingsuren van toepassing.
 
Bent u een professionele klant en hebt u interesse om onze producten te verkopen in uw eigen zaak? Dan kan u ook steeds in onze winkel terecht voor meer informatie over onze producten, onze werkwijze en over onze webshop.
 

In de kijker

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Beste klant,


Graag stellen wij ons sinterklaas assortiment aan u voor. 

Via te klikken op "sinterklaas" in de bovenstaande balk kan je het gehele sint asortiment zien .

Al onze producten voor Sinterklaas zijn leverbaar vanaf 24 oktober 2020. 
Graag ontvangen wij uw hoofd bestelling voor 1 oktober 2020.
Bijbestellen is zoals u weet steeds mogelijk.

Hoewel wij elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten tijdens de gewoonlijke door de geldende maatregelen, zijn wij steeds voor u telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.