Sinterklaas

Sinterklaas chocolade

Bent u op zoek naar Sinterklaas chocolade? Dan bent u bij Gust Royal aan het juiste adres. U vindt bij ons een uniek en ruim aanbod aan Sint chocolade die allen met de hand gemaakt zijn. Wij gaan elk seizoen op zoek naar vernieuwing om een uniek assortiment aan te bieden. Dit gaat u dan ook zeker ontdekken op onze website. De Sinterklaas chocolade is nog niet leverbaar. Houd de website dus goed in de gaten of neem alvast contact met ons op.
 


 

Sinterklaas chocolade voor bedrijven

Bent u geïnteresseerd in Sinterklaas chocolade voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gust Royal is namelijk in eerste instantie een chocolade groothandel. Het is daarom mogelijk om onze Sinterklaas chocolade te verkopen in uw bedrijf of winkel. Bent u nieuw op de website? Dan kunt u zich registreren als nieuwe klant. Nadat uw registratie is goedgekeurd kunt u de prijzen zien van de Sint chocolade en deze ook bestellen. Wilt u als bedrijf Sinterklaas chocolade voor uw werknemers kopen? Ook dat is mogelijk bij ons.

Sint chocolade assortiment

Bij Gust Royal vindt u een ruim en uniek assortiment aan Sint chocolade. Zo vindt u bij ons onder andere holle Sint figuren, Sint caraques en overheerlijke marsepein figuren. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en samen met ons team maken wij een uniek assortiment aan Sinterklaas chocolade, die ambachtelijk vervaardigd worden in onze chocolaterie te Berlaar-Heikant. De vakkennis van onze chocolatiers wordt gecombineerd met de grondstoffen van de beste kwaliteit. Hierdoor profiteert u van Sinterklaas chocolade tegen de beste prijs-kwaliteit.

Sinterklaas chocolade kopen

Of u nu een zakelijke klant bent of een particuliere klant. Bij ons kunt u Sinterklaas chocolade kopen via de webshop, maar ook in onze winkel in Berlaar-Heikant. Wilt u onze Sint chocolade in de winkel komen bekijken of heeft u vragen over de verkoop van onze chocolade? Kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons op.  
 


In de kijker

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Beste klant,


Graag stellen wij ons sinterklaas assortiment aan u voor. 

Via te klikken op "sinterklaas" in de bovenstaande balk kan je het gehele sint asortiment zien .

Al onze producten voor Sinterklaas zijn leverbaar vanaf 24 oktober 2020. 
Graag ontvangen wij uw hoofd bestelling voor 1 oktober 2020.
Bijbestellen is zoals u weet steeds mogelijk.

Hoewel wij elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten tijdens de gewoonlijke door de geldende maatregelen, zijn wij steeds voor u telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.